15 tatil yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? MEB tarih verdi

Milyonlarca öğrencinin merak ettiği 15 tatil sömestr yarıyıl tatili ne zaman başlıyor sorusuna bu haberimizde yanıt arıyoruz. Akademik takvime göre öğrenciler Ocak ayında 15 günlük bir ara verecek. Teknolojinin aktif olarak kullanıldığı günümüzde artık okulların ne zaman başlayacağını ve biteceğini öğrenmek çok kolay bir hale geldi.

Ayrıca Google Play Store’da yer alan Milli Eğitim Bakanlığı hesabından indirdiğiniz uygulamalarda da akademik takvimi görebilirsiniz. Akademik takvime göre öğrencilerin karne alacağı tarihte bellidir. 22 Ocak 2018 tarihinde başlayacak olan yarıyıl tatili 2 Şubat 2018 tarihinde son buluyor.

SÖMESTR 15 TATİLİNDE TEKNOLOJİYE AĞIRLIK VERİN

Yarıyıl tatiliyle birlikte öğrenciler eğitime 15 günlük ara verecekler ama bu arada ne yapacakları onlar için hayati önem taşıyor. Geleceğin mesleği olan yazılıma önem vermek gençlerin yarıyıl tatilinde EBA üzerinden giriş seviyesindeki yazılım dillerine önem vermesi onların yararına olacaktır.

15 tatil ne zaman başlayacak sorusuna cevap verdiğimiz bu haberimizde sizlere teknolojiyle ilgilenmeniz gerektiğini de aktardık.  Türkiye’de gençler meslek edinme konusunda kendilerine sürekli soru soruyorlar ki onlara bu aşamada en iyi cevabı yine teknoloji verecektir. Yarıyıl tatilinde en azından bir yazılım diline giriş yapmanız dileğiyle hepinize başarılar diliyoruz.

shiftdelete.net

1 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski