Snapdragon 625'li yeni BlackBerry göründü!

BlackBerry uzun süredir devam eden sessizliğine son verecek gibi görünüyor. Zira Snapdragon 625 ile üretilecek yeni bir BlackBerry geliyor olabilir.

BlackBerry uzun süredir devam eden sessizliğini önce KeyOne ile bozdu ve şimdi de Snapdragon 625 ya da Snapdragon 626 ile üretilecek yeni bir akıllı telefon hazırladığı iddiaları ortalıkta dolaşmaya başladı.


TCL nedir?

İddialar TCL firmasının internet sitesinde yer alan bazı bilgiler sayesinde ortaya çıktı. TCL ise bazılarınızın bildiği üzere BlackBerry markasına sahip cihazları Çin'de üreten firmanın ta kendisi.
Cihaz hakkında fazla bilgi olmasa da 1080p ekran çözünürlüğüne sahip olacağı ve 16:9 oranına sahip bir ekran ile üretileceği belirtiliyor. Ayrıca cihazda fiziksel bir klavye bulunmayacağı, yalnızca tamamen dokunmatik olacağı da gelen bilgiler arasında.

Son olarak da cihazın KeyOne modelinde olduğu gibi Snapdragon 625 ya da yeni modeli Snapdragon 626 işlemciye sahip olacağını da belirtmemiz gerekiyor.

Şimdilik yeni BlackBerry hakkındaki tüm bilgiler bunlar ama yaşanan sızıntının ardından çok yakında yeni bilgilerin de ortaya çıkacağını tahmin etmek güç değil.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski