iPhone 8 bir kez daha göründü!

iPhone 8 ile ilgili yeni haberler gün yüzüne çıktı. Son zamanlarda sızıntı haberleri ile karşımıza çıkan iPhone 8, tasarımı ve özellikleri şekillenmeye devam ediyor.


iPhone 8 hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bugün gelen sızıntı haberleri ile birlikte, iPhone 8'in iddia edilen çerçevesiz ekranını tekrardan gözler önüne serildi.


iPhone 8 hakkında yeni sızıntı haberi!

Apple bu yıl içerisinde üç yeni telefonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve bambaşka bir tasarım anlayışı ile kullanıcıların huzuruna sunulacak olan yeni iPhone 8'in maketi bir kez daha göründü.

5.8 inçlik çerçevesiz ekranıyla farklı bir tasarım ile çıkacak olan iPhone 8'de söylentilerde de ön plana atıldığı gibi Touch ID sanal hale getirilecek. 

OnLakes tarafından sızdırılan iPhone 8 görseli, mağaza raflarında karşımıza çıkacak olan tasarımın olduğu vurgulandı. Sızdırılan görüntüleri daha yakından inceleyecek olursak, telefonun ön panelinde kamera deliğinin bulunmadığını görmekteyiz. 

Galaxy S8'de köşeli ekrandan daha köşeli bir tasarıma sahip olan iPhone 8, cam arka paneli ile dikkatleri üzerine çekiyor. iPhone 7'nin kalınlığı ile neredeyse aynı kalınlık oranıyla gelecek olan yeni telefon, dikey şekilde konumlandırılmış çift arka kamerasıyla 10'uncu yıla özel bir tasarım anlayışına sahip olacak.
Çoğu kullanıcıdan şimdi den olumsuz yorumlar alan iPhone 8, büyük yenilikler ile gümbür gümbür geliyor. Bakalım yaklaşan, iPhone 8 kullanıcıların beğenisini kazanabilecek mi? Büyük merak konusu!

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski