Samsung Galaxy S8 Plus ön inceleme!

Samsung Galaxy S8 Plus ön inceleme videomuz yayında! Samsung, bugün düzenlediği Unpacked 2017 etkinliği kapsamında yeni amiral gemisi Galaxy S8 Plus modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bizde, Galaxy S8 ön izleme videosu ile karşınızdayız.

Samsung, Unpacked 2017 etkinliği kapsamında bugün uzun bir süredir merakla beklenilen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Samsung'un büyük ekranlı bir amiral gemisi arayışı içerisinde olan kullanıcılara hitap eden yeni Galaxy S8 Plus modeli, Galaxy S8 ile donanımsal anlamda büyük bir benzerlik gösteriyor.

Samsung Galaxy S8 Plus ön inceleme videosu

Tüm olan biteni yerinde takip ederek canlı yayında sizlere aktardığımız Galaxy S8 lansmanı sonrasında, ShiftDelete.Net farkı ile sizleri Türkiye'nin ilk Galaxy S8 Plus ön inceleme videosu ile baş başa bırakıyoruz.


Teknik özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse, Exynos 8895 işlemciden ve Mali G71 grafik biriminden güç alan Galaxy S8 Plus, 4 GB RAM'e ve 64 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapıyor.

12 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya ev sahipliği yapan Galaxy S8 Plus, 3500 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Galaxy S8'de 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekran bulunurken Galaxy S8 Plus modelinde ise aynı ekran özelliği 6.2 inç boyutuna ile karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy S8 modelinde 3000 mAh kapasiteli bataryaya bulunurken Galaxy S8 Plus'ta ise 3500mAh kapasiteli bir batarya yer veriliyor. Kısacası ekran ve batarya boyutu dışında iki cihaz arasında bir fark bulunmuyor.

Kaynak: ShiftDelete.Net

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski