Nokia 6 tekrar satışa çıkıyor!

Piyasaya hızlı bir dönüş yapan Nokia’nın sadece 60 saniyede tüketilen yeni telefonu Nokia 6 tekrar satışa çıkıyor! Detaylar haberimizde.

Bir dönemin efsane telefon üreticisi Nokia, kısa süre önce resmi olarak telefon piyasasına geri dönüşünü gerçekleştirdi. Bu dönüş öyle hızlı gerçekleşti ki uzun bir aradan sonra piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonu Nokia 6, sadece 60 saniye içerisinde tüketilerek yeni bir rekora imza attı.

Dolaysıyla tekrar Nokia tecrübesini deneyimlemek isteyen ve merakla bekleyen birçok kullanıcı maalesef cihazı almayı başaramadı. Ancak şimdi bu kullanıcıların bir şansı daha var. Önümüzdeki Perşembe, yani 26 Ocak günü Nokia 6 tekrar satışa çıkartılıyor.

Satış fiyatı aynı

Birçok firmanın aksine gösterilen bu yoğun ilgiyi kara dönüştürmektense fiyatı aynı tutmayı tercih eden Nokia, cihazı ilk seferkinde olduğu gibi yine 246 dolardan satışa çıkaracak.

Stoklarla sınırlı!

İlk satışta 1 milyon istek olmasına karşın sadece 10 bin adet cihazın satışa çıkarıldığını hatırlayacak olursak, bu yeni partinin çok daha büyük bir kitle tarafından (1,37 milyon kişiden fazla) satın alınmaya çalışacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Dolayısıyla bu sefer stokların 1 dakikadan bile daha kısa sürede tükenmesi olası.

Nokia 6 teknik özellikleri

Unutanlar için Nokia 6’nın teknik özelliklerini hızlıca bir sıralayacak olursak: cihaz 5,5 inç büyüklüğünde FullHD bir ekrana, Snapdragon 430 işlemciye, 4 GB RAM - 64GB dahili depolamaya, 8/16 MP’lik kamera sensörlerine, 3000mAh bataryaya ve son olarak Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip.

KAYNAK: ShiftDelete.Net

1 Yorumlar

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski