Google Photos'a isyan ettiren yenilik!

Google tarafından fotoğraf uygulaması Google Photos'a getirilen yeni bir özellik şimdiden büyük tepki toplamaya başladı. İşte Google Photos'un isyan bayraklarını açtıran yeniliği.

 Google'ın fotoğraf görüntüleme ve kısmen düzenleme uygulaması Google Photos'a yeni gelen güncelleme ile birlikte artık yedekleme işlemi yalnızca şarja takılıyken yapabilme yeteneği ortadan kaldırıldı.

Google'dan geri adım bekleniyor!

Yani bu güncellemeyi yaptıktan sonra gün içerisinde cihazınızın durduk yere hafızasında yer alan yüzlerce fotoğrafı ve videoyu yedeklemeye başlayıp, bataryanızı tamamen boşaltmaması için dua etmeniz gerekiyor.
Bu özellik ortadan kaldırılmadan önce yalnızca şarj edilirken yedekleme işlemi yapılmasını sağlayabiliyor ve bu yüzden gün içerisinde rahat rahat bataryanızın ömrüne kendiniz karar verebiliyordunuz.

Güncellemenin ardından Android ve iOS kullanıcıları isyan bayrağını açtı ve uygulamaya tepkiler yağmaya başladı. Tepkilerin çığ gibi büyümeye devam ettiği düşünülürse, Google'ın yakın zamanda geri adım atacağını düşünmek yanlış olmaz.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski