Nokia’dan çift kameralı amiral gemisi!

Piyasaya hızlı bir dönüş yapan Nokia’nın, üzerinde çalıştığı yeni çift kameralı bir amiral gemisi telefonu ortaya çıktı. Bakalım cihaz nasıl görünüyor.

Özellikle fiyat performans cihazları yoğun bir ilgiyle karşılanan Nokia, anlaşılan o ki bu yükselişi yeni bir amiral gemisi akıllı telefonla hızlandırmak niyetinde. Zira bugün markanın üzerinde çalıştığı yeni çift kameralı bir amiral gemisi telefonu ortaya çıktı.

Nokia’dan çift kameralı amiral gemisi!

Nokia’ya yakın kaynaklar tarafından sızdırılan taslak çizimler neticesinde ortaya çıkan bu cihazın göze çarpan ilk özelliği şüphesiz 2 adet arka kameraya sahip olması.
Yukarıda taslak çizimleri bulunan bu yeni telefonu sızdıran kaynağın bahsettiğine göre, cihazda Zeiss marka kamera sensörleri kullanılacakmış. Ayrıca yine sızıntıları yapan kaynağın bahsettiğine göre bu yeni telefon Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga setine sahip olacakmış.
Son olarak, Nokia markasının yeni sahibi HMD Global’in bu yeni çift kameralı telefonu en geç bu yılın sonunda piyasaya sürmek istediğini belirtmeden geçmeyelim.

KAYNAK: ShiftDelete.Net

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski