WhatsApp için yeni özellikler geliyor!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni gelecek bir güncelleme ile birçok farklı özellik kazanıyor. Bu güncelleme ile gelen yeni özellikleri masaya yatırdık.

Dünya çapında 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaşan WhatsApp, gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Artık sadece bir mesajlaşma uygulaması olmanın çok daha ötesine giden WhatsApp, yeni gelecek bir güncelleme ile birçok farklı özellik kazanıyor.

WhatsApp için yeni özellikler geliyor!

Android ve iOS için geliştirilen, sırasıyla 2.16.399 ve 2.17.3.28 nolu beta sürümlerinde karşılaşılan bu özelliklerden ilkinin adı, “Mesajı Geri Alma”.

Çoğumuzun başına gelen ve “keşke o mesajı gitmeden geri alabilseydim” dedirten türden olaylar artık tarihe karışıyor.

WhatsApp’ın bu yeni sürümüyle beraber eğer gönderdiğimiz mesaj karşı taraftaki kişiye ulaşmadıysa (çift tik olmadıysa), geri almamız artık mümkün olabilecek.

Bu güzel ve bir o kadar yaralı özelliğin yanında, beta sürümleriyle gelen bir başka yeni özelliğin adı ise “Canlı Konum Araması”.

Söz konusu bu özellik sayesinde artık grup sohbetlerindeki kişilerin anlık olarak nerede olduklarından haberdar olunabilecek (tabi üyelerin konum servisi aktifse).

Son olarak, bu beta sürümdeki özelliklerin son kullanıcıyla ne zaman ulaştırılacağıyla ilgili kesin bir bilgi bulunmadığını belirtmekte yarar var.

KAYNAK: ShiftDelete.Net

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski