Çalgı Çengi İkimiz ne zaman vizyona girecek?

Ekranların sevilen ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı ve devam niteliğinde olan Çalgı Çengi İkimiz filminin fragmanı yayımlandı. Peki Çalgı Çengi İkimiz vizyon tarihi ne zaman? Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in beraber rol aldığı film ve dizilere izleyici artık aşina. İşte Çalgı Çengi İkimiz fragmanını izleyebileceğiniz ve filmin vizyon tarihine ait detayları bulabileceğiniz haberimiz...

İzleyiciyi bu kez Çalgı Çengi İkimiz filmiyle yeni bir kahkaha tufanı bekliyor. Ekranların sevilen ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı ve devam niteliğinde olan Çalgı Çengi İkimiz filminin fragmanı yayımlandı. Peki Çalgı Çengi İkimiz vizyon tarihi ne zaman? Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in beraber rol aldığı film ve dizilere izleyici artık aşina. İşte Çalgı Çengi İkimiz fragmanını izleyebileceğiniz ve filmin vizyon tarihine ait detayları bulabileceğiniz haberimiz...
ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?
‘Düğün Dernek’ ve ‘Düğün Dernek: Sünnet’le büyük başarı yakalayan Ahmet Kural veMurat Cemcirin yeni filmleri ‘Çalgı Çengi İkimiz’, 6 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.
AHMET KURAL: KOMEDİSİ YOĞUN BİR FİLM

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği filmin basın toplantısı, Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapıldı. Hep birlikte pasta kestikten sonra konuşan Ahmet Kural, “Komedisi yoğun bir film. Çok heyecanlıyız” dedi. Kural, Cemcir’le kendisi için yapılan Zeki Alasya - Metin Akpınar benzetmesine ise, “Benzetilmek gurur verici ama ağır bir sorumluluk. Farklı şeyler de yapabiliriz. İkili durumumuz yok” yorumunu yaptı.
MURAT CEMCİR: HAYATIMIZIN EN İYİ FİLMİ
Murat Cemcir, filmin beğenileceğini umduğunu söylerken, “Bence hayatımızın en iyi filmi. İnşallah seyirci beğenir. Öldüreceğiz gülmekten” dedi. Filmin ailelerin de rahatlıkla seyredeceği bir proje olduğunu vurgulayan Cemcir, “Çok fazla çocuk hayranımız var. O yüzden çok küfür etmeden, daha vecize tarzı yaptık” şeklinde konuştu.
MÜZİKAL TADINDA BİR FİLM
O zaman müzik devam etsin sloganıyla yola çıkacak Çalgı Çengi filminde birinci filmin devamı olarak çekilecek. TR 40 33 Production tarafından yapımcılığı üstlenecek film, mafiadan kaçma yolları aranacak. Ancak bunun için çok para lazımdır ve daha fazla müzik olacak. Özellikle filmin müzikleri şimdiden bekleniyor.
Salih ve Gürkan 6 yıl aradan sonra tekrar pistlere çıkacak ve çok güldürecek. Çalgı Çengi İkimiz Ocak 2017'de Sinemalarda.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski